Zsaluzia

Masszív és hatákony külső árnyékoló

A ma már nálunk is egyre népszerűbb árnyékolási rendszer működési elve a reluxáéhoz hasonló. Erős, masszív kivitel, ezért hatékonyan ellenáll a időjárás viszonytagságainak. Előnye, hogy a természetes fény beáramlását szabályozhatjuk anélkül, hogy a friss levegőről le kellene mondanunk.

Több színben rendelhetőek. A zsalúzia megvezetést igényel, amit vagy feszítéssel, vagy vezetősínnel oldható meg. A gumírozott vezetősínben futó fém betéteknek köszönhetően szinte zajtalanul működik.

Cégünk 3 fajta zsalúzia gyártásával foglalkozik, amelyek C80, Z94 és S93 alakú lamellákkal rendelkezik.

A zsaluziák mozgatása hajtókaros (kurblis) megoldással, de akár motorosan kivételezhető. Amennyiben a motoros változatot választjuk, az lehet egyszerű kapcsolós változat vagy távirányítós- és akár a teljesen automatizált. Továbbá a motoros változatok bővíthetőek fény, szél és esőérzékelővel is.

Napellenző

A kültéri árnyékolók közül talán a napellenző a legesztétikusabb termék. A nap elleni védelem melett, a házunk díszes ékköve lehet. Az egyedi anyagoknak és színváltozatoknak köszönhetően kellemes és látványoskülsőt kölcsönöz otthonunknak

A nyári forróságban megvéd minket az UV sugárzástól. Anyagát tekintve UV álló, így a mintázatok és színek hosszú évekig megmaradnak

Három típust különböztetünk meg: M1-M2 sima könyökkaros, Maximus nagy tokos könyökkaros, Spiral kis tokos könyökkaros. Előnye, hogy egybe hét méterig is szerelhető. Működését tekintve lehet kurblis és motoros.

Egy motorizált működéssel, rendkívül könnyűvé válik a kezelése.

Napháló


Ez a rendkívüli modern árnyékoló egy magában biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, zárt állapotban betölti a szúnyogháló funkciót, megfelelő fényviszonyokat teremtve pedig hatékonyan véd a túlmelegedés ellen.

A napháló esetében nem kell lemondanunk a kilátásról, még akkor sem, ha teljesen leengedett állapotban van.

Rendkívüli előnye, hogy akár 22 m2 felület árnyékolására is alkalmas. Ez az innovatív technológia biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, a textil extrém időjárási körülmények között is a helyén marad, nem zörög, nem szakad.

Egy igazán különleges, tartós és rendkívül modern árnyékoló, amelyet praktikussága, funkcionalitása és látványossága egyaránt teszik népszerűvé.