fix keretes rovarháló


A szúnyog vagy rovarhálók már régi megoldásnak számítanak, azonban mára ezek a kiegészítők is keresztűl mentek némi fejlesztésen. Lasssan elengedhetetlené váltak a kívülről behatoló rovarok, szúnyogok elleni védekezésben.

A fix keretes szúnyogháló készülhet fehér műanyag változatban, vagy extrudált alumíniumból. Mindkét változatnál a legkiválóbb minőségű anyagokat használjuk. Az alumínium változatnál a fehéren kívül további RAL színek választhatók.

A szúnyogháló hengerelt, festett alumíniumszalagból, strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas szúnyoghálóból készül , ami ellenáll a környezeti hatásoknak.

A keret rögzítésére több féle rögzítési megoldás közül választhatnak ügyfeleink. Lehetséges rögzíthető csavarral, klipsszel vagy mágneses felfogatással.

Rolós vagy mobil szúnyoghálók

A mobil, vagy rolós szúnyogháló, egy praktikusabb megoldást biztosít azok számára, akik a redőny vásárlásakor nem választottak beépített rovarhálót.

Utólag ablakra vagy redőnylefúróra szerelhető és szintén hasonlóan kényelmes működést biztosít, mint a redőnybe épített változat.

Anyagát tekintve extrudált, festett alumínium profilból és , strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas szúnyoghálóból áll. A további apró kiegészítők, mint az acélrúgó és egyéb műanyag eszközök, szintén kiváló minőségi anyagokból készültek és rendkívül ellenállóak a külső tényezőkkel szemben.

Széles körben alkalmazható, az ablakokra és ajtókra horizontálisan és vertikálisan egyaránt felszerelheő.

PLISSÉ rovarháló


Egy egyszerű rovarháló is lehet modern és stílusos. A pliszé szúnyog vagy rovarháló egyre népszerűbb vásárlóink körében, ez látványos megjelenésén kívül, kiváló minőségének is köszönhető!

Ablakokra és ajtókra egyaránt kérhető sé felszerelhető. Javasolt kimondottan nagy méretű felületek védelmére.

Csendes, gördülékeny működése még teccetőssebé teszi ezt a rendkívül praktikus rovarhálót. Mindemellett nem utolsó tényező, hogy strapabíró és könnyű karbantartani. A szúnyoghálón kialakított éles hajtások sorozata teszi lehetővé, hogy a hálót a keretben eltolva tömörítsük és biztosítsuk az áthaladást az adott nyíláson át.

A szerkezet kérhető fehér alapszínben vagy sötétbarna (RAL-8019) színben, de felár ellenében a RAL színskála bármely színében igényelhető.

Válassza Ön is ezt a stílusos megoldást otthonába.